Υπηρεσίες

Επίπλωση Οικιακή - Ξενοδοχειακή

Το εργοστάσιο μας μπορεί να κατασκευάσει οτιδήποτε έχει σχέση με το ξύλο. Είτε αυτό αφορά κατασκευές σε ιδιωτικές, εμπορικές ή δημόσιες δραστηριότητες. Ειδικότερα στους ξενοδοχειακούς χώρους, σε χώρους εστίασης και σε επαγγελματικούς χώρους, οι ξύλινες κατασκευές είναι αυτές που αναδεικνύουν την αρχιτεκτονική του κτηρίου και προσδίδουν στον χώρο, την ποιότητα της εταιρίας σας. Ειδικές κατασκευές σε ύφος παραδοσιακό ή μοντέρνο, κιόσκια, πατάρια, σκάλες, κάγκελα, καφασωτά, ξύλινα πατώματα, κουφώματα, εσωτερικά ή εξωτερικά και ότι άλλο μπορεί να φανταστούμε από ξύλο μπορούν να ζωντανέψουν από ένα σχέδιο ή μια ιδέα.  Όλες οι παραπάνω κατασκευές μπορεί να είναι από μασίφ ξυλεία, βιομηχανική ή συνδυασμός των δύο και σε συνδυασμό ακόμα και με άλλα υλικά όπως σίδερο, αλουμίνιο, κρύσταλλο, πολυκαρβονικά κ.α.

Ανακαίνηση Οικιακών- Επαγγελματικών - Ξενοδοχειακών χώρων.

Η σχεδιαστική ομάδα μας μελετά ολοκληρωμένες προτάσεις, που αφορούν ξενοδοχειακές μονάδες, παραδοσιακούς ξενώνες, επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Δημιουργούμε και ανταλλάσσουμε σκέψεις, ιδέες, εμπειρίες που υλοποιούνται με την χρήση όλων των υλικών, δημιουργώντας ατμοσφαιρικούς χώρους μοναδικής αισθητικής και λειτουργικότητας. Μελετάμε ανακαινίσεις χώρων είτε η ανακαίνιση είναι μικρή είτε είναι ριζική. Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου ανακαινίσεις αφού πρώτα καταγράψουμε τις ανάγκες σας και κάνουμε επιμέτρηση του χώρου προχωράμε στη μελέτη, δημιουργώντας τον χώρο σας σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας. Πριν ξεκινήσει η ανακαίνιση σας, σας δίνουμε λεπτομερή προσφορά και οργανώνουμε την κατασκευή και παραδείδουμε τον χώρο σας "με το κλειδί στο χέρι"

Εμπορία Ξυλείας

Η εταιρία Λουπασάκης αναλαμβάνει να σας κόψει στις διαστάσεις που επιθυμείται όλων των τύπων ξυλείας. Επίσης αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στην ξυλεία Θερμοκηπίου: Ο εμποτισμός γίνεται με την μέθοδο του πλήρους κύτταρου (vacuum – pressure –vacuum). Η ξυλεία που χρησιμοποιείται είναι ευρωπαϊκή ξυλεία που κατατάσσεται στην κατηγορία ΙΙ DIN1052. Όλα τα ξύλα επέρχονται από το ξηραντήριο ώστε να έχει υγρασία κάτω από 18% και συνοδεύονται από πιστοποιητικά ποιότητος και προδιαγραφών εμποτισμού. Τα εμποτιστήρια είναι εφοδιασμένο με καταγραφικά όργανα κενού, πίεσης και θερμοκρασίας, .όλη η διεργασία γίνει με ηλ. υπολογιστή ο οποίος εξασφαλίζοντας έτσι την διαδικασία. Ο εμποτισμός καλύπτει τις προδιαγραφές BS EN ISO 14004 και BS EN ISO 9001 παρέχοντας εγγύηση για μακροζωία.

 

Κατασκευή πέργκολας

Οι ξύλινες στέγες και οι πέργκολες αποτελούν ένα ιδιαίτερο τμήμα των ξύλινων κατασκευών και λειτουργούν και ως ρυθμιστής του «κλίματος» του κάθε χώρου. Ο ρόλος της είναι τόσο αισθητικός όσο και λειτουργικός, μιας και μας προστατεύει από την βροχή, τον ήλιο και τον αέρα, μετατρέποντας τον εξωτερικό χώρο σε βιώσιμο και λειτουργικό. Για μια απόλυτα προστατευμένη κατασκευή, πρέπει οι εφαρμογές να κατασκευάζονται με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Λόγω της θέσης της, η στέγη και η πέργκολα, είναι σημείο ιδιαίτερα ευαίσθητο, αφού έρχεται σε απ' ευθείας επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Θα πρέπει λοιπόν να είναι συμπαγής, σταθερή και κατασκευασμένη με πρώτης ποιότητας υλικά αντοχής, για να προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια, συμβάλλοντας με τον τρόπο της στη θωράκιση του κτηρίου.

Εμπορία ξυλείας Εμποτισμένη ξυλεία Θερμοκηπίου

Ξυλεία Θερμοκηπίου: Ο εμποτισμός γίνεται με την μέθοδο του πλήρους κύτταρου (vacuum – pressure –vacuum). Η ξυλεία που χρησιμοποιείται είναι ευρωπαϊκή ξυλεία που κατατάσσεται στην κατηγορία ΙΙ DIN1052. Επέρχεται από το ξηραντήριο ώστε να έχει υγρασία κάτω από 18%. Τα ξύλα συνοδεύονται από πιστοποιητικά ποιότητος και προδιαγραφών εμποτισμού.